ARDAHAN / MERKEZ - Cumhuriyet Spor Lisesi

Cumhuriyet Spor Lisesi

Adres
HALİLEFENDİ MAH. BAHTİYAR VAHAP ZADE CAD. ARDAHAN SPOR LISESI BLOK NO 54 MERKEZ / ARDAHAN
Vizyon
Cumhuriyet Spor Lisesinin Vizyonu, takım çalışmasına yatkın, paylaşımcı, yenilikçi, dinamik, üretken ve yetkin eğitim kadrosuyla, ileri eğitim teknolojileri kullanılarak ve öğrenci odaklı çağdaş öğretim metotlarından yararlanılarak ulaşılan başarılı konumu sürekli geliştirerek Türkiye’deki en iyi eğitimi veren okullardan biri olmaktır. Ayrıca, sporda ülkemizi ulusal ve uluslararası platformda en iyi şekilde temsil eden bireyler yetiştirmek için; spor alanlarında kaliteli eğitim vermek, Türk sporunun gelişmesine katkıda bulunmaktır.
Misyon
Cumhuriyet Spor Lisesinin Misyonu, bilgiye ulaşma yollarını ve değerlendirme yöntemlerini öğreten tüm bölümlerimizde mesleki becerileri kazandıran alanlarında yeterli yetkinliği kazandırmayı amaçlayan bir eğitim ortamı sağlamaktır. Ayrıca spor lisesi dendiğinde başarıları ile ülkemizde ve dünyada ilk akla gelen okullardan biri olmaktır.
Öğretim Şekli :Tam Gün.Karma
08.10-15.30
Doğalgaz.
İngilizce.
Yaya ya da araçla.
Öğrenci Servisi Mevcut.
HALİLEFENDİ MAH. BAHTİYAR VAHAPZADE CAD. NU: 54 MERKEZ / ARDAHAN
1.2 Km
Sportif Etkinlikler
İlimizde düzenlenen futbol, futsal, voleybol, basketbol, hentbol, masa tenisi, kort tenisi, yüzme ve güreş müsabakalarına katılan öğrencilerimiz bu yarışmalarda dereceye girmişlerdir.
Tubitak 4006 bilim fuarına öğrencilerimiz hazırlanmaktadır.
Okulumuz pansiyonu yoktur.